i-lunga

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MESSAGE

-CAMPANIISM-

20 years ago from now, " To master Italian Cuisine, That’s in Italy".I devoted myself there.Once being back in Japan, I got the pleasure and a real chance to encounter formidable producers and have deepened my relationship with them.

As a person completely always involved in gastronomy, I do my best to deepen the roots, broaden the trunk and without extending too much the foliage, I expressed bearing fruits.And now, the so-called tree “Horie Junichiro” that grew in Tokyo, comes back to Setagaya and will express new fruits and flowers.

And moreover I will extend that tree in Futako Tamagawa the town of Hanamizuki flower.

Horie Junichiro   

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profile

Chef Junichiro Horie

Born in Tokyo in 1971. Traveled to Italy at the age of 25.
In 2002, he was appointed the opening chef at RISTORANTE PISTERNA in Piedmont and became the first Japanese chef to receive a Michelin star in Italy just one year and five months after the restaurant opened.

After returning to Japan in 2005,
In 2007, he opened RISTORANTE LA GRADISCA in Nishi-Azabu,Tokyo.
In August 2009, he opened Ristorante i-lunga in Nara.
In February 2019, he'll move Ristorante i-lunga to Setagaya,Tokyo.

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menu

Lunch Time ‘Short Course’

  • First Appetizer

    Second Appetizer

    Pasta Dish

    Pre Dessert

    Dessert

    Coffee or Tea

3,800
1 Person / Tax Excluded

Lunch Time ‘Lunch Course’

  • First Appetizer

    Second Appetizer

    Soup Dish

    Pasta Dish

    Main Dish

    Pre Dessert

    Dessert

    Coffee or Tea

    Friandise

5,200
1 Person / Tax Excluded

Dinner Course ‘Una Pagina’

  • Starter

    First Appetizer

    Second Appetizer

    First Pasta

    Second Pasta

    Main Dish

    Pre Dessert

    Dessert

    Coffee or Tea

    Friandise

13,000
1 Person / Tax Excluded

Special Course

20,000~
1 Person / Tax Excluded
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information

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access

3-13-7 Tamagawa,Setagaya-Ku,Tokyo,Japan,158-0094

LUNCH 11:30-14:30 (13:30 L.I.)
DINNER 18:00-22:00 (19:30 L.I.)
*Reservation is required.

Irregular holidays.
Please click "Information"
to check our holidays.

Car Park is available.
We have parking lot in "Tamagawa
Takashimaya Department" Car Park.
> Car Park Map

contact

・If you have any questions , please fill out the following form.Our staff will reply to your message.Please note that we may take time or not be able to respond to some messages based on the content.

・Following form is only for inquiry. Reservation is available through 'Reservation' . All seats are reservations only.

入社2年目 厨房スタッフ 男性

現在入社2年目、将来的に料理人を長く続けるための基礎の基礎を勉強したいと思い、クラシックなシェフの料理にひかれ、イ・ルンガに入社しました。素材そのものの味をいかすための調理法や、食材の組み合わせを学ばせて頂いています。

現在、自分はドルチェというポジションを任せて頂いています。お客様に自分が作ったドルチェを食べて頂けることや、作り方の異なった色々なお菓子を作らせて頂くことが、そのまま自分の技術として吸収されていくことが楽しいです。多種類にわたる仕込みも、お客様や、自分の将来の為の糧になると思えば、仕事を続けるモチベーションも自然と高まります。

賄いでは、腕試しをするいい機会だと思い、自分で調べた料理やシェフに教わった料理を作り、シェフや先輩方に皆さんに食べて頂きます。美味しく出来た時は褒めて下さいますが、あまり上手くいかなかった時は、次に繋げるようにアドバイスを頂いています。

フロアマネジャー 男性

レストランは、お客様が特別な価値を求めて訪れる場所です。お客様それぞれの背景を汲み、楽しんでお帰り頂くために万全を期すことが、サーヴィスマンの仕事です。

優れたサーヴィスマンであるには、様々な要素が求められます。店の世界観や料理、ワインについて常に新しい情報を持ち、その価値を正しく言語化できること。ホスピタリティという概念を一つ一つのサーヴィス技術に落とし込み、高いレベルで実践できること。柔軟なコミュニケーション力で、お客様はもちろん、地域や会社、チームと調和できること。人間力と言い換えてもよいこれらは、一朝一夕では身につきませんが、努力をしながら日々を重ねることでのみ、自分のものになってゆきます。

当店は、奈良という観光都市から、他のどこにもないスタイルでイタリアを発信するリストランテです。遠方からのお客様も多く、サーヴィスマンにとっては毎日が重責の繰り返しです。でも、帰り際「もう一度来たい」と言葉を頂けたとき、全ての努力が自分たちの矜持として還元されます。イ・ルンガで、質の高い仕事をできるチームの一員であることが、自分のオリジナリティとなるのです。

当店ならではの、お客様やスタッフとの出会いに感謝しながら、まだ見ぬ出会いを楽しみにしています。

reservation

  • Please read following information before book your table.Thank you.
  • *No smoking is allowed inside the restaurant.
  • *Reservations are available only online. The children are welcomed from 12 years old and more.
  • *All seats are reservations only. The last reservation is accepted on 13:30 for lunchtime, 19:30 for dinnertime.
  • *We have parking lot in 'Tamagawa Takashimaya Car Park'.
  • *Please refrain from visiting the restaurant in overly casual clothing such as shorts, sandals or tank tops.
  • *At times the meals will feature wild game, offal dishes and so forth. Please inform us of any ingredients you have an aversion or allergy to in advance.Changes of ingredients will not be accepted on the day.
Reservation from 'Tablecheck'
This is the reservation from.
Reservation from 'POCKET CONCIERGE'
This is the reservation from.